Gezelschappen

Onderstaand treft u de menu’s aan die we serveren voor gezelschappen vanaf 10 personen.
Uit deze gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen, uiteraard zijn wij u graag van dienst
bij het samenstellen hiervan.


MENUPRIJZEN
Soep, hoofdgerecht, dessert à € 32,50
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert à € 35,50
Voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert a à € 39,50
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert à € 44,00
Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert à € 47,50

VOORGERECHTEN
SCHOTSE GEROOKTE ZALM, met mascarpone, witpuntradijs, groene asperges en basilicumvinaigrette
Taartje van ZWAARDVIS zeekraal, tomaatjes en Japanse mayonaise
HORS D’OEUVRE van diverse fijne VISSOORTEN
CARPACCIO van ossenhaas met truffelmayonaise,, oude Stolwijker en rucola
PULLED LAMSBOUT als taartje met hummus, pecannoten, zongedroogde tomaat en geitenkaasdressing
VITELLO TONATO, Italiaans voorgerecht van gemarineerd kalfsvlees met tonijnmayonaise
MEIBLOEM GEITENKAAS op dun gesneden gele biet met pistache, waterkers en honing-mosterddressing (veg.)
VOORGERECHTENBUFFET
VOORGERECHTENBUFFET van luxe vis en vleesspecialiteiten met o.a. rillette van zalm en gerookte zalm, Hollandse garnaaltjes, paling, luxe gedroogde hammen, carpaccio en tomaat met mozzarella en pesto (min. 15 pers) + à € 4,50 p.p.
SOEPEN
Krachtige RUNDERBOUILLON met lente ui, gerookte kip en taugé
BIETEN SOEP met geitenkaas, en verse tuinkruiden (veg.)
Romige MOSTERDSOEP met bosui
TUSSENGERECHTEN
Gegratineerde COQUILLES op zeekraal, met room, kerrie en Parmezaanse kaas
MEYEHOEN, roergebakken, biologisch, met groene asperges, trostomaatjes en rode wijn knoflookjus
VIS HOOFDGERECHTEN
Gestoomde KABELJAUW met groene groenten en vissaus met verse kruiden
ROODBAARSFILET, gebakken, met kerrie crumble, gepofte paprika en sinaasappel-sherrysaus
Filets van gebakken ZEETONG met bieslooksaus + à € 3,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
KALFSOESTER met diverse bospaddestoelen, pofaardappel en dragonsaus
Gebakken TOURNEDOS met rösti, verse groenten en pepersaus+ à € 3,50
Graangevoerde BLACK ANGUS SUKADE, sous vide gegaard, met drie kleuren peen en kruidenjus
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Gegrilde AUBERGINE met hummus, gele groentencurry, pecorino en amandelen
DESSERTS
Met vanille ijs gevulde PROFITEROLES, chocoladesaus en slagroom
Vers SEIZOENSFRUIT met sorbetijs en slagroom
DRONKEN BOSVRUCHTEN in weckpotje met Zwitserse room en crumble

ROMANOFF van zomerkoninkjes met vanille ijs en geslagen room

IJSTAART met geflambeerde kersen en slagroom
GRAND DESSERT + à € 2,50
KAASJES uit de Waarden met notenbrood en vijgenchutney + à € 2,50
DESSERTSBUFFET
DESSERTBUFFET met o.a. diverse smaken ijs, vers fruit, chocolademousse,
vruchtenbavarois en ijstaart Vesuvius (min. 15 pers.) + à € 4,50 p.p.
Graag horen wij van u uiterlijk 1 week van tevoren wat uw keuze is zodat wij er
alle aandacht aan kunnen besteden.