à la Carte

VOORGERECHTEN € 12,50
HAMACHI (makreelachtige)
ceviche met ingelegde tomaatjes, komkommer, Japanse mayonaise en krokante glasnoedels
 
SCHOTSE GEROOKTE ZALM
“tartaar” met mascarpone, witpuntradijs, groene asperges en basilicumvinaigrette
 
RIVIERKREEFTJES
op mierikswortel panna cotta met zeekraal, bloody-mary mayonaise en vene cress
 
CARPACCIO
van ossenhaas met rucola, pijnboompitten, oude Stolwijker en truffelmayonaise
 
PULLED LAMSBOUT
als taartje met hummus, pecannoten, zongedroogde tomaat en geitenkaasdressing
 
WAARDSE OSSENWORST
op brioche met zoetzure Amsterdamse uien, augurk en piccalilly crème
 
MEIBLOEM GEITENKAAS ( veg.)
op dun gesneden gele biet met pistache, waterkers en honing-mosterddressing
 
COQUILLES
gegratineerd op zeekraal, met room, kerrie en Parmezaanse kaas
 
MEYEHOEN
roergebakken, biologisch, met groene asperges, trostomaatjes en rode wijn knoflookjus
 
SOEPEN € 7,00
HELDERE RUNDERBOUILLON met lente ui, gerookte kip en taugé  
BIETEN SOEP ( veg.) met geitenkaas, en verse tuinkruiden  
ROMIGE KREEFTENSOEP met cognac en kreeftenvlees + € 2,50
HOOFDGERECHTEN € 22,50
NOORDZEETONG
gebakken, met romige bieslooksaus en gestoomde groenten
(+14,00)
HELE DORADE
uit de oven met venkel, tomaat, sjalot en paprikadip
 
KABELJAUW
rugfilet op roergebakken spinazie met pijnboompitten, pommodori en limoensaus
 
ROODBAARSFILET
lijn gevangen, gebakken, met kerrie crumble, gepofte paprika en sinaasappel-sherrysaus
 
TOURNEDOS
gebakken, met rösti, groene groenten en pepersaus
(+5,00)
KALFS RIB-EYE
gekonfijt op gestoofde boksoi, tomaatjes en honing tijmsaus
 
BLACK ANGUS SUKADE
sous vide gegaard met drie kleuren peen en kruidenjus
 
VELUWSE TAMME EENDENBORST
krokant gebakken met witte kool, macadamia noten en honing-soya saus
 
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH € 19,50
AUBERGINE
gegrild met hummus, gele groentencurry, pecorino en amandelen
 
SPINAZIE SOUFFLE
in bladerdeeg met pijnboompitten, feta, pommodori en Provençaalse tomatensaus
 

Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade, frites en mayonaise.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel.
DESSERTS € 7,00
ROMANOFF
van zomerkoninkjes met vanille ijs en geslagen room
 
SCROPPINO
citrus sorbet met limoncello en gesneden mint
 
CHOCOLADEMOUSSE
met amandelmaccarons en Amaretto siroop
 
DAME BLANCHE
vanille ijs met slagroom en pure chocoladesaus
 
DRONKEN BOSVRUCHTEN
in weckpotje met Zwitserse room en crumble
 
KAAS
uit de omliggende waarden met notenbrood en vijgenconfiture
(+€ 2,50)
 
Menu Belvedere € 37,50 p.p.

Taartje van gerookte zwaardvis met mierikswortelsaus en vene cress
of
Vitello Tonato;
Italiaans voorgerecht van gemarineerd kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
***
Cappuccino van tomaat met verse kruiden
***
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met groene groenten en Noilly-prat limoensaus
of
Rosé gebraden lamsrump met 3 kleuren peen en rode wijn knoflook jus
***
Bosvruchten bavarois met witte chocolade crème en bessen gelei